loader
Send forespørsel
Lukk skjema
 
 

Sanderstølen hotell kurs og konferansesenter

Få fjellenergi - Golsfjellet - Valdres

Book konferansen eller møte hos oss på Sanderstølen hotell i Valdres på Golsfjellet mellom Valdres og Hallingdal. I tillegg til flotte lokaler og hyggelig miljø har vi det meste som trengs for en vellykket konferanse i inspirerende miljøer for både store og små grupper. 

Vårt kurs og konferansesenter, Sanderstølen, ligger sentralt til mellom Valdres og Golsfjellet/ Hallingdal. Konferanserommene er topp moderne og utrustet for en vellykket konferanse fra 2 – 200 personer. 

Les mer om konferansepakkene våre nedenfor: 

Konferanseeventyr – vår, sommer og høst kan vi på Sanderstølen hotell i Valdres tilby herlige utendørsaktiviteter, både for den som vil at det litt roligere og for den som vil ha et realt adreanalinkick – vil vi påstå at vi har noe som passer for alle. For den som vil ha en ordentlig utfordring har vi stisykling og for den som vil ta det litt roligere anbefaler vi en tur på en av de mange, koselige stølsveiene rundt Sanderstølen. Uansett får du inspirasjon, friskhet og glede. Kursdagene fylles med økter i et eller flere av våre konferanserom på hotellet, eller kanskje dere heller vil prøve en økt i vår store lavvo?  

Walk&talk – arbeide med strategier, utvikling, kanskje personlige utviklingssamtaler den tiden dere går tur i fjellet. 
På Sanderstølen hotell i Valdres har vi mange merkede stier i ulike lengder. Dette handler om å kombinere nytte og glede i vidunderlige omgivelser. Vi skreddersyr utfordringene og innholdet i aktivitetene ut fra gruppens fysiske form og ønsker. Denne kurspakken er for en stor del utviklet med fokus på å være ute i det fri, teambyggende aktiviteter avslutter dagen innen middag. 

Planleggingssamling  - 2 dagers konferanse med nyttig innhold på Sanderstølen hotell i Valdres. 
Dere bor og gjennomfører konferansen på Sanderstølens bekvemme hotell. Denne konferansen skjer i et rolig tempo. Dere spiser sunt og går korte turer for å absorbere fjellenergien - dere vil garantert være effektive!

Ledergruppesamling i 2 dager (3 netter)
Dere bor og har konferansen på Sanderstølen Hotell i Valdres. Et kvalitetshotell med alle bekvemmeligheter. Dagene gjennomføres med innslag av aktiviteter som er teambyggende og det settes av tid til individuelle samtaler. Lagaktiviteter skreddersyr vi ut fra ledergruppens behov og ønsker. 

Eksempel: Skiguide, skiskyting, langrenn, konstruksjon av en bob/ kjelke, fiske, mountainsykkel, stisykling, ”gale” vinterleker med mer. 

Individuelle samtaler – gå på snøtruger mellom snødekte trær. Dere får med en liten sekk med niste og varm drikke på thermos. 
Lokale Størrelse m2 Takhøyde U-bord Klasse-bord Kino-oppsett Lys
Store Kongressalen (1) 350 480 280 360 abcdef
Kongressalen (1) 280 300 90 200 250 abce
Store Møtesal (1) 154 300 55 110 140 abcde
Lille Møtesal (1) 72 270 20 30 45 abcde
Grupperom (4) 20 270 12 20 bcde
Styrerom (1) 29 270 12 20 bcde
a= Dagslys
b= Glødelampearmatur
c= Lysrørarmatur
d= Dempingsmuligheter
e= Fullstendig mørklegg
f= Inkjøring av kjøretøy
 • Kongressalen
  Kongressalen
 • Kongressalen
  Kongressalen
 • Store møtesalen
  Store møtesalen
 • Grupperom
  Grupperom
 • Store møtesal
  Store møtesal
 • Kurs og Konferansesal
  Kurs og Konferansesal
 • Mingleområde
  Mingleområde
 • Mingleområde
  Mingleområde
 • Kurs og konferanse
  Kurs og konferanse
 • Store Kongressalen
  Store Kongressalen
 • Sanderstølen kurs
  Sanderstølen kurs
 • sanderstolenkurs2
  sanderstolenkurs2
 • sanderstolenkurs3
  sanderstolenkurs3
 • Kongressal
  Kongressal